Obalové materiály v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Majar, Petr (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 50 s. (70 848 znaků).

Cover

LEADER 01164ntm a22003137u 4500
001 zp42062
041 |a cze 
100 1 |a Majar, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Obalové materiály v potravinářství 
246 |a Packaging Materials in Food 
260 |c 2016 
300 |a 50 s. (70 848 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obalové materiály 
653 |a kontaminace 
653 |a aktivní a inteligentní obaly 
653 |a packaging materials 
653 |a contamination 
653 |a active and intelligent packaging 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37494  |y Plný text v Digitální knihovně UTB