Specifika výživy a bezpečnost potravin v těhotenství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koňaříková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Reslerová, Ludmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 89 s.

Cover

LEADER 01345ntm a22004097u 4500
001 zp41993
041 |a cze 
100 1 |a Koňaříková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Specifika výživy a bezpečnost potravin v těhotenství 
246 |a Specifics of Nutrition and Food Safety during Pregnancy 
260 |c 2016 
300 |a 89 s. 
500 |a Studijní obor: Porodní asistentka 
500 |a Studijní obor: Midwifery 
500 |a Ústav: Ústav zdravotnických věd 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a Těhotenství 
653 |a výživa 
653 |a plod 
653 |a stravování 
653 |a zažívací potíže 
653 |a obezita 
653 |a speciální diety 
653 |a Pregnancy 
653 |a nutrition 
653 |a fetus 
653 |a eating 
653 |a digestive problems 
653 |a obesity 
653 |a special diets 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Reslerová, Ludmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37445  |y Plný text v Digitální knihovně UTB