Viskozita likérů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Menšíková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01035ntm a22003137u 4500
001 zp41865
041 |a cze 
100 1 |a Menšíková, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Viskozita likérů 
246 |a Viscosity of Liqueurs 
260 |c 2016 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a viskozita 
653 |a likéry 
653 |a skladovací pokus 
653 |a viscosity 
653 |a liqueurs 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37345  |y Plný text v Digitální knihovně UTB