Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rybárová, Ľubomíra (Dissertant)
Other Authors: Masaříková, Lucie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01340ntm a22003857u 4500
001 zp41848
041 |a cze 
100 1 |a Rybárová, Ľubomíra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva 
246 |a Influence of Gluten-free Flour Granulation on Physical Properties of Dough and Bakery Products 
260 |c 2016 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové mouky 
653 |a celiakie 
653 |a těsto 
653 |a granulace 
653 |a reologie 
653 |a tažnost 
653 |a gluten-free flour 
653 |a celiac disease 
653 |a dough 
653 |a granulation 
653 |a rheology 
653 |a extensibility 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Masaříková, Lucie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37338  |y Plný text v Digitální knihovně UTB