Možnosti využití sladkovodních řas v lidské výživě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ničová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01446ntm a22004097u 4500
001 zp41751
041 |a cze 
100 1 |a Ničová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití sladkovodních řas v lidské výživě 
246 |a Possibilities of Freshwater Algae Utilization in Human Nutrition 
260 |c 2016 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sladkovodní řasy 
653 |a sinice 
653 |a Chlorella 
653 |a Spirulina 
653 |a chemické složení 
653 |a doplňky stravy 
653 |a využití řas 
653 |a freshwater algae 
653 |a cyanobacteria 
653 |a Chlorella 
653 |a Spirulina 
653 |a chemical composition 
653 |a nutritional supplements 
653 |a utilization of algae 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37224  |y Plný text v Digitální knihovně UTB