|
|
|
|
LEADER |
01446ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp41751 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ničová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití sladkovodních řas v lidské výživě
|
246 |
|
|
|a Possibilities of Freshwater Algae Utilization in Human Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 63 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sladkovodní řasy
|
653 |
|
|
|a sinice
|
653 |
|
|
|a Chlorella
|
653 |
|
|
|a Spirulina
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a doplňky stravy
|
653 |
|
|
|a využití řas
|
653 |
|
|
|a freshwater algae
|
653 |
|
|
|a cyanobacteria
|
653 |
|
|
|a Chlorella
|
653 |
|
|
|a Spirulina
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a nutritional supplements
|
653 |
|
|
|a utilization of algae
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37224
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|