Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Starostková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Dna
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01234ntm a22003497u 4500
001 zp41748
041 |a cze 
100 1 |a Starostková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou 
246 |a Nutrition in the Prevention and Treatment of Gout Disease 
260 |c 2017 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Dna 
653 |a dieta při dně 
653 |a kyselina močová 
653 |a puriny 
653 |a gout 
653 |a the diet during gout 
653 |a purines 
653 |a uric acid 
653 |a nutrition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39423  |y Plný text v Digitální knihovně UTB