|
|
|
|
LEADER |
01234ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp41748 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Starostková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou
|
246 |
|
|
|a Nutrition in the Prevention and Treatment of Gout Disease
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Dna
|
653 |
|
|
|a dieta při dně
|
653 |
|
|
|a kyselina močová
|
653 |
|
|
|a puriny
|
653 |
|
|
|a gout
|
653 |
|
|
|a the diet during gout
|
653 |
|
|
|a purines
|
653 |
|
|
|a uric acid
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39423
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|