|
|
|
|
LEADER |
02118ntm a22007217u 4500 |
001 |
zp41741 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Semotam, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Subtropical and Tropical Fruit And Its Use in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 62 s., 7 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Ovoce
|
653 |
|
|
|a tropické
|
653 |
|
|
|a subtropické
|
653 |
|
|
|a banán
|
653 |
|
|
|a avokádo
|
653 |
|
|
|a ananas
|
653 |
|
|
|a papája
|
653 |
|
|
|a mango
|
653 |
|
|
|a durian
|
653 |
|
|
|a salak
|
653 |
|
|
|a rambutan
|
653 |
|
|
|a džekfrut
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a organoleptické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a gastronomické využití
|
653 |
|
|
|a lidské smysly
|
653 |
|
|
|a potrava
|
653 |
|
|
|a skladování ovoce
|
653 |
|
|
|a smyslové vjemy
|
653 |
|
|
|a Fruits
|
653 |
|
|
|a tropical
|
653 |
|
|
|a subtropical
|
653 |
|
|
|a banana
|
653 |
|
|
|a avocado
|
653 |
|
|
|a pineapple
|
653 |
|
|
|a papaya
|
653 |
|
|
|a mango
|
653 |
|
|
|a durian
|
653 |
|
|
|a snake fruit
|
653 |
|
|
|a rambutane
|
653 |
|
|
|a jackfruit
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a organoleptic properties
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a gastronomic utilization
|
653 |
|
|
|a human senses
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a fruit storage
|
653 |
|
|
|a sensory sensations
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39418
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|