LEADER 02118ntm a22007217u 4500
001 zp41741
041 |a cze 
100 1 |a Semotam, David  |4 dis 
245 1 0 |a Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii 
246 |a Subtropical and Tropical Fruit And Its Use in Gastronomy 
260 |c 2017 
300 |a 62 s., 7 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ovoce 
653 |a tropické 
653 |a subtropické 
653 |a banán 
653 |a avokádo 
653 |a ananas 
653 |a papája 
653 |a mango 
653 |a durian 
653 |a salak 
653 |a rambutan 
653 |a džekfrut 
653 |a senzorická analýza 
653 |a organoleptické vlastnosti 
653 |a gastronomie 
653 |a gastronomické využití 
653 |a lidské smysly 
653 |a potrava 
653 |a skladování ovoce 
653 |a smyslové vjemy 
653 |a Fruits 
653 |a tropical 
653 |a subtropical 
653 |a banana 
653 |a avocado 
653 |a pineapple 
653 |a papaya 
653 |a mango 
653 |a durian 
653 |a snake fruit 
653 |a rambutane 
653 |a jackfruit 
653 |a sensory analysis 
653 |a organoleptic properties 
653 |a gastronomy 
653 |a gastronomic utilization 
653 |a human senses 
653 |a food 
653 |a fruit storage 
653 |a sensory sensations 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39418  |y Plný text v Digitální knihovně UTB