Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slivková, Olga (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01374ntm a22003617u 4500
001 zp40727
041 |a cze 
100 1 |a Slivková, Olga  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí 
246 |a Production of Regional Foods Moravian Slovakia and Impact on His Environment 
260 |c 2015 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Slovácko 
653 |a produkce 
653 |a potraviny 
653 |a značka 
653 |a životní prostředí 
653 |a Moravian Slovakia 
653 |a production 
653 |a food 
653 |a brand 
653 |a environment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34517  |y Plný text v Digitální knihovně UTB