|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp40727 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Slivková, Olga
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
|
| 246 |
|
|
|a Production of Regional Foods Moravian Slovakia and Impact on His Environment
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 74 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Slovácko
|
| 653 |
|
|
|a produkce
|
| 653 |
|
|
|a potraviny
|
| 653 |
|
|
|a značka
|
| 653 |
|
|
|a životní prostředí
|
| 653 |
|
|
|a Moravian Slovakia
|
| 653 |
|
|
|a production
|
| 653 |
|
|
|a food
|
| 653 |
|
|
|a brand
|
| 653 |
|
|
|a environment
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/34517
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|