Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švejčarová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Heinzová, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 59 s. (8866 znaků)

Cover

LEADER 01268ntm a22003377u 4500
001 zp40620
041 |a cze 
100 1 |a Švejčarová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku 
246 |a Analysis and Risk Management in the Food Business XY 
260 |c 2015 
300 |a 59 s. (8866 znaků) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Potravinářský průmysl 
653 |a Riziko 
653 |a Analýza rizik 
653 |a Řízení rizika 
653 |a Food industry 
653 |a Risk 
653 |a Risk analysis 
653 |a Risk management 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Heinzová, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34442  |y Plný text v Digitální knihovně UTB