|
|
|
|
LEADER |
01268ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp40620 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švejčarová, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
|
246 |
|
|
|a Analysis and Risk Management in the Food Business XY
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 59 s. (8866 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Potravinářský průmysl
|
653 |
|
|
|a Riziko
|
653 |
|
|
|a Analýza rizik
|
653 |
|
|
|a Řízení rizika
|
653 |
|
|
|a Food industry
|
653 |
|
|
|a Risk
|
653 |
|
|
|a Risk analysis
|
653 |
|
|
|a Risk management
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Heinzová, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/34442
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|