Systém řízení rizik v potravinářském podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koláříková, Ingrid (Dissertant)
Other Authors: Hoke, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 63 s. (73 417znaků)

Cover

LEADER 01324ntm a22003737u 4500
001 zp40578
041 |a cze 
100 1 |a Koláříková, Ingrid  |4 dis 
245 1 0 |a Systém řízení rizik v potravinářském podniku 
246 |a The Risk Management System in a Food Business 
260 |c 2015 
300 |a 63 s. (73 417znaků) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a potravinářský podnik 
653 |a řízení rizik 
653 |a riziko 
653 |a analýza 
653 |a nebezpečí 
653 |a kontrola 
653 |a food bussines 
653 |a risk management 
653 |a risk analysis 
653 |a hazard 
653 |a control 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hoke, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34403  |y Plný text v Digitální knihovně UTB