Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Karlík, Martin (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 67 s. (79 468 znaků)

Cover

LEADER 01465ntm a22003857u 4500
001 zp40573
041 |a cze 
100 1 |a Karlík, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově 
246 |a Risk Analysis Providing Meals in Case of an Emergency Situation in Vyskov 
260 |c 2015 
300 |a 67 s. (79 468 znaků) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Risk Control 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a krizové řízení 
653 |a analýza rizik 
653 |a nouzové přežití 
653 |a varianty stravování 
653 |a Vyškov 
653 |a crisis situation 
653 |a risk management 
653 |a risk analysis 
653 |a emergency survival 
653 |a catering options 
653 |a Vyškov 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34398  |y Plný text v Digitální knihovně UTB