|
|
|
|
LEADER |
01321ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp40467 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horecká, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti zajištění stravování v krizové situaci ve Veselí nad Moravou
|
246 |
|
|
|a The Possibilities of Ensuring Catering in the Crisis Situation in Veselí nad Moravou
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krizová situace
|
653 |
|
|
|a obyvatelstvo
|
653 |
|
|
|a možnosti stravování
|
653 |
|
|
|a analýza rizik
|
653 |
|
|
|a crisis situation
|
653 |
|
|
|a people
|
653 |
|
|
|a catering opportunities
|
653 |
|
|
|a risk analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/34317
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|