Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bílková, Diana (Dissertant)
Other Authors Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp40455
041 |a cze 
100 1 |a Bílková, Diana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR 
246 |a Analysis of Self-sufficiency in the Field of Organic Food in the Czech Republic 
260 |c 2015 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Potravinová bezpečnost 
653 |a biopotravina 
653 |a míra soběstačnosti 
653 |a nabídka 
653 |a komodity biopotravin 
653 |a Food safety 
653 |a organic food 
653 |a self-sufficiency rate 
653 |a offer 
653 |a organic food commodities 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34305  |y Plný text v Digitální knihovně UTB