Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chodáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
pH
RI
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01509ntm a22004577u 4500
001 zp40090
041 |a cze 
100 1 |a Chodáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI 
246 |a Determination of Lactose Decrease During Milk Fermentation with the Use of HPLC-RI 
260 |c 2015 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a jogurt 
653 |a mlékařské mikrobiální kultury 
653 |a laktóza 
653 |a fermentace 
653 |a pH 
653 |a °SH 
653 |a HPLC 
653 |a RI 
653 |a milk 
653 |a yoghurt 
653 |a milk bacterial cultures 
653 |a lactose 
653 |a fermentation 
653 |a pH 
653 |a °SH 
653 |a HPLC 
653 |a RI 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/34093  |y Plný text v Digitální knihovně UTB