|
|
|
|
LEADER |
01370ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp39603 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ryšavá, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
|
246 |
|
|
|a Analysis of the Franchise Market in the Field of Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a franchising
|
653 |
|
|
|a obchodní vztah
|
653 |
|
|
|a časová analýza
|
653 |
|
|
|a nákladová analýza
|
653 |
|
|
|a riziková analýza
|
653 |
|
|
|a franchising
|
653 |
|
|
|a business relationship
|
653 |
|
|
|a timing analysis
|
653 |
|
|
|a cost analysis
|
653 |
|
|
|a risk analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kozák, Vratislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38656
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|