Příprava emulzí s obsahem rybích olejů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pučálková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01364ntm a22003857u 4500
001 zp39426
041 |a cze 
100 1 |a Pučálková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava emulzí s obsahem rybích olejů 
246 |a Preparation of Emulsions Containing Fish Oil 
260 |c 2015 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rybí olej 
653 |a emulze 
653 |a velikost částic 
653 |a stabilita 
653 |a kaseinát sodný 
653 |a dextran 
653 |a fish oil 
653 |a emulsion 
653 |a particle size 
653 |a stability 
653 |a sodium caseinate 
653 |a dextran 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/33640  |y Plný text v Digitální knihovně UTB