|
|
|
|
LEADER |
01364ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp39426 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pučálková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava emulzí s obsahem rybích olejů
|
246 |
|
|
|a Preparation of Emulsions Containing Fish Oil
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 91 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rybí olej
|
653 |
|
|
|a emulze
|
653 |
|
|
|a velikost částic
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
653 |
|
|
|a dextran
|
653 |
|
|
|a fish oil
|
653 |
|
|
|a emulsion
|
653 |
|
|
|a particle size
|
653 |
|
|
|a stability
|
653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
653 |
|
|
|a dextran
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kašpárková, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33640
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|