|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp39333 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Burianová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv teploty na stabilitu a antimikrobní účinnost kosmetických gelů
|
246 |
|
|
|a Influence of Temperature on the Stability and Antimicrobial Effectiveness of Cosmetic Gels
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 101 s. (140 530 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a teplota
|
653 |
|
|
|a esenciální oleje
|
653 |
|
|
|a kyselina mandlová
|
653 |
|
|
|a Stability
|
653 |
|
|
|a Temperature
|
653 |
|
|
|a Essential Oils
|
653 |
|
|
|a Mandelic Acid
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Egner, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33583
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|