Vliv teploty na stabilitu a antimikrobní účinnost kosmetických gelů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burianová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Egner, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 101 s. (140 530 znaků)

Cover

LEADER 01326ntm a22003377u 4500
001 zp39333
041 |a cze 
100 1 |a Burianová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv teploty na stabilitu a antimikrobní účinnost kosmetických gelů 
246 |a Influence of Temperature on the Stability and Antimicrobial Effectiveness of Cosmetic Gels 
260 |c 2015 
300 |a 101 s. (140 530 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a stabilita 
653 |a teplota 
653 |a esenciální oleje 
653 |a kyselina mandlová 
653 |a Stability 
653 |a Temperature 
653 |a Essential Oils 
653 |a Mandelic Acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Egner, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/33583  |y Plný text v Digitální knihovně UTB