|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp38616 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Cabáková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
|
246 |
|
|
|a Microbiological Analysis of Typical Asian Fermented Food
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 101 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentované asijské potraviny
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a asian fermented food
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a storage
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39335
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|