Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cabáková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 101 s.

Cover

LEADER 01305ntm a22003377u 4500
001 zp38616
041 |a cze 
100 1 |a Cabáková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin 
246 |a Microbiological Analysis of Typical Asian Fermented Food 
260 |c 2016 
300 |a 101 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované asijské potraviny 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a biogenní aminy 
653 |a skladování 
653 |a asian fermented food 
653 |a microorganisms 
653 |a biogenic amines 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39335  |y Plný text v Digitální knihovně UTB