|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38534 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Maděrová, Simona
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
|
| 246 |
|
|
|a The Influence of Swiss-type Cheese Maturity on the Consistency of Processed Cheese with Different Emulsifying Salts Composition
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 94 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tavené sýry
|
| 653 |
|
|
|a tavicí soli
|
| 653 |
|
|
|a citran sodný
|
| 653 |
|
|
|a fosforečnany
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
| 653 |
|
|
|a sodium citrate
|
| 653 |
|
|
|a phosphates
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31997
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|