|
|
|
|
LEADER |
01385ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38534 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maděrová, Simona
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
|
246 |
|
|
|a The Influence of Swiss-type Cheese Maturity on the Consistency of Processed Cheese with Different Emulsifying Salts Composition
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 94 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavené sýry
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a citran sodný
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a sodium citrate
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a hardness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31997
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|