Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maděrová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 94 s.

Cover

LEADER 01385ntm a22003617u 4500
001 zp38534
041 |a cze 
100 1 |a Maděrová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí 
246 |a The Influence of Swiss-type Cheese Maturity on the Consistency of Processed Cheese with Different Emulsifying Salts Composition 
260 |c 2015 
300 |a 94 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavené sýry 
653 |a tavicí soli 
653 |a citran sodný 
653 |a fosforečnany 
653 |a tvrdost 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a sodium citrate 
653 |a phosphates 
653 |a hardness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31997  |y Plný text v Digitální knihovně UTB