|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38520 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Gregovská, Ludmila
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Concentration of Sodium Chloride and Phosphate on the Properties of Meat Products
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 103 s. (173 765 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Masné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a chlorid sodný
|
| 653 |
|
|
|a fosforečnan sodný
|
| 653 |
|
|
|a fosforečnan draselný
|
| 653 |
|
|
|a difosforečnan sodný
|
| 653 |
|
|
|a difosforečnan draselný
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a vaznost vody
|
| 653 |
|
|
|a ztráty vařením
|
| 653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a tuhost
|
| 653 |
|
|
|a kohezivnost
|
| 653 |
|
|
|a gumovitost
|
| 653 |
|
|
|a Meat products
|
| 653 |
|
|
|a sodium chloride
|
| 653 |
|
|
|a sodium phosphate
|
| 653 |
|
|
|a potassium phosphate
|
| 653 |
|
|
|a sodium diphosphate
|
| 653 |
|
|
|a potassium diphosphate
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a water holding capacity
|
| 653 |
|
|
|a textural properties
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 653 |
|
|
|a toughness
|
| 653 |
|
|
|a cohesiveness
|
| 653 |
|
|
|a gumminess
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Plšková, Mária
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31989
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|