Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gregovská, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Plšková, Mária (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
pH
Physical Description: 103 s. (173 765 znaků).

Cover

LEADER 01854ntm a22005657u 4500
001 zp38520
041 |a cze 
100 1 |a Gregovská, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků 
246 |a Effect of Concentration of Sodium Chloride and Phosphate on the Properties of Meat Products 
260 |c 2015 
300 |a 103 s. (173 765 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Masné výrobky 
653 |a chlorid sodný 
653 |a fosforečnan sodný 
653 |a fosforečnan draselný 
653 |a difosforečnan sodný 
653 |a difosforečnan draselný 
653 |a pH 
653 |a vaznost vody 
653 |a ztráty vařením 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a tuhost 
653 |a kohezivnost 
653 |a gumovitost 
653 |a Meat products 
653 |a sodium chloride 
653 |a sodium phosphate 
653 |a potassium phosphate 
653 |a sodium diphosphate 
653 |a potassium diphosphate 
653 |a pH 
653 |a water holding capacity 
653 |a textural properties 
653 |a hardness 
653 |a toughness 
653 |a cohesiveness 
653 |a gumminess 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Plšková, Mária  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31989  |y Plný text v Digitální knihovně UTB