Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dohnalová, Ivana (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 72 s. (138 890 znaků)

Cover

LEADER 01375ntm a22003617u 4500
001 zp38519
041 |a cze 
100 1 |a Dohnalová, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců 
246 |a Modification of Food Rations According to Range of Products from Hyper and Supermarkets 
260 |c 2015 
300 |a 72 s. (138 890 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a nutriční faktory v krátkém období 
653 |a civilní obyvatelstvo 
653 |a obchodní řetězce 
653 |a potraviny 
653 |a crisis 
653 |a nutrients in the short period 
653 |a civilians 
653 |a retail outlet chains 
653 |a foodstuffs 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31988  |y Plný text v Digitální knihovně UTB