|
|
|
|
LEADER |
01375ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38519 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dohnalová, Ivana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců
|
246 |
|
|
|a Modification of Food Rations According to Range of Products from Hyper and Supermarkets
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 72 s. (138 890 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krizová situace
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory v krátkém období
|
653 |
|
|
|a civilní obyvatelstvo
|
653 |
|
|
|a obchodní řetězce
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a crisis
|
653 |
|
|
|a nutrients in the short period
|
653 |
|
|
|a civilians
|
653 |
|
|
|a retail outlet chains
|
653 |
|
|
|a foodstuffs
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31988
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|