Možnosti snížení obsahu SO<sub>2</sub> ve víně biologickou cestou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Anetová, Katarína (Dissertant)
Other Authors: Fic, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 89 s. (17 760 znakov)

Cover

LEADER 01459ntm a22003857u 4500
001 zp38517
041 |a cze 
100 1 |a Anetová, Katarína  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti snížení obsahu SO<sub>2</sub> ve víně biologickou cestou 
246 |a Possibilities of Reducing SO2 Amount in Wine by Biological Method 
260 |c 2015 
300 |a 89 s. (17 760 znakov) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a oxid siřičitý 
653 |a biologicky aktivní látky 
653 |a Vitis vinifera L. 
653 |a volný a celkový SO\dindex{2} 
653 |a celková antioxidační kapacita 
653 |a celkový obsah polyfenolů 
653 |a sulfur dioxide 
653 |a bioactive compounds 
653 |a total antioxidant capacity 
653 |a Vitis vinifera L. 
653 |a free and total SO\dindex{2} 
653 |a total polyphenols content 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31987  |y Plný text v Digitální knihovně UTB