|
|
|
|
LEADER |
01459ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp38517 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Anetová, Katarína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti snížení obsahu SO<sub>2</sub> ve víně biologickou cestou
|
246 |
|
|
|a Possibilities of Reducing SO2 Amount in Wine by Biological Method
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 89 s. (17 760 znakov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a oxid siřičitý
|
653 |
|
|
|a biologicky aktivní látky
|
653 |
|
|
|a Vitis vinifera L.
|
653 |
|
|
|a volný a celkový SO\dindex{2}
|
653 |
|
|
|a celková antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a celkový obsah polyfenolů
|
653 |
|
|
|a sulfur dioxide
|
653 |
|
|
|a bioactive compounds
|
653 |
|
|
|a total antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a Vitis vinifera L.
|
653 |
|
|
|a free and total SO\dindex{2}
|
653 |
|
|
|a total polyphenols content
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Fic, Vlastimil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31987
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|