|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38501 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Nováková, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
|
| 246 |
|
|
|a The Critical Point System in the School Pilot Plant
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 62 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a systém kritických bodů
|
| 653 |
|
|
|a kritické kontrolní body
|
| 653 |
|
|
|a CCP
|
| 653 |
|
|
|a analýza nebezpečí
|
| 653 |
|
|
|a školní poloprovozní technologická dílna
|
| 653 |
|
|
|a mlékárenská technologie
|
| 653 |
|
|
|a sýry
|
| 653 |
|
|
|a tvaroh
|
| 653 |
|
|
|a hygiena potravin
|
| 653 |
|
|
|a Critical control point system
|
| 653 |
|
|
|a Critical control points
|
| 653 |
|
|
|a CCP
|
| 653 |
|
|
|a hazard analysis
|
| 653 |
|
|
|a school pilot plant technological workshop
|
| 653 |
|
|
|a dairy technology
|
| 653 |
|
|
|a fresh cheese
|
| 653 |
|
|
|a cottage cheese
|
| 653 |
|
|
|a food hygiene
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39311
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|