LEADER 01654ntm a22004577u 4500
001 zp38501
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Systém kritických bodů ve školním poloprovozu 
246 |a The Critical Point System in the School Pilot Plant 
260 |c 2016 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a systém kritických bodů 
653 |a kritické kontrolní body 
653 |a CCP 
653 |a analýza nebezpečí 
653 |a školní poloprovozní technologická dílna 
653 |a mlékárenská technologie 
653 |a sýry 
653 |a tvaroh 
653 |a hygiena potravin 
653 |a Critical control point system 
653 |a Critical control points 
653 |a CCP 
653 |a hazard analysis 
653 |a school pilot plant technological workshop 
653 |a dairy technology 
653 |a fresh cheese 
653 |a cottage cheese 
653 |a food hygiene 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39311  |y Plný text v Digitální knihovně UTB