Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kabátová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Law
Physical Description: 50 s. (83 574 znaků)

Cover

LEADER 01421ntm a22003857u 4500
001 zp38497
041 |a cze 
100 1 |a Kabátová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem 
246 |a Food Safety Management Systems and Comparison of Requirements of Selected Standards 
260 |c 2016 
300 |a 50 s. (83 574 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bezpečnost potravin 
653 |a právní předpisy 
653 |a FSMS 
653 |a HACCP 
653 |a akreditace 
653 |a certifikace 
653 |a Food safety 
653 |a Law 
653 |a FSMS 
653 |a HACCP 
653 |a Accreditation 
653 |a Certification 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39310  |y Plný text v Digitální knihovně UTB