|
|
|
|
LEADER |
01444ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp38488 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Honková, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikroflóra vína v průběhu výroby
|
246 |
|
|
|a The Microflora of Wine During Production
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 76 s. (71 463).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hrozen
|
653 |
|
|
|a mošt
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a octové bakterie
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a výroba vína
|
653 |
|
|
|a grape
|
653 |
|
|
|a grapes juice
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a acetic bacteria
|
653 |
|
|
|a yeasts
|
653 |
|
|
|a fungi
|
653 |
|
|
|a wine production
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bastlová, Zita
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39307
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|