Mikroflóra vína v průběhu výroby

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Honková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Bastlová, Zita (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 76 s. (71 463).

Cover

LEADER 01444ntm a22004337u 4500
001 zp38488
041 |a cze 
100 1 |a Honková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Mikroflóra vína v průběhu výroby 
246 |a The Microflora of Wine During Production 
260 |c 2016 
300 |a 76 s. (71 463). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hrozen 
653 |a mošt 
653 |a víno 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a octové bakterie 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a výroba vína 
653 |a grape 
653 |a grapes juice 
653 |a wine 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a acetic bacteria 
653 |a yeasts 
653 |a fungi 
653 |a wine production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bastlová, Zita  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39307  |y Plný text v Digitální knihovně UTB