Možnosti využití syrovátky v biotechnologiích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Petreňová, Michaela (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description57 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp38465
041 |a cze 
100 1 |a Petreňová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití syrovátky v biotechnologiích 
246 |a Possibilities of Using Whey in Biotechnology 
260 |c 2015 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a biotechnologie 
653 |a membránové procesy 
653 |a fermentace 
653 |a whey 
653 |a biotechnology 
653 |a membrane processes 
653 |a fermentation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31958  |y Plný text v Digitální knihovně UTB