Transport živin v lidském organizmu: Popis a kvantifikace procesů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hyžíková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01485ntm a22004337u 4500
001 zp38463
041 |a cze 
100 1 |a Hyžíková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Transport živin v lidském organizmu: Popis a kvantifikace procesů 
246 |a Transport of Nutrients in the Human Body: a Description and Quantification Processes 
260 |c 2015 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a transport živin 
653 |a proteiny 
653 |a sacharidy 
653 |a polysacharidy 
653 |a vitaminy 
653 |a lipidy 
653 |a trávicí ústrojí 
653 |a buněčné membrány 
653 |a nutrition transport 
653 |a proteins 
653 |a saccharides 
653 |a polysaccharides 
653 |a vitamins 
653 |a lipids 
653 |a digestive tract 
653 |a cellular membranes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31956  |y Plný text v Digitální knihovně UTB