Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartoš, Milan (Dissertant)
Other Authors: Kubáň, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 41 s.

Cover

LEADER 01338ntm a22003977u 4500
001 zp38460
041 |a cze 
100 1 |a Bartoš, Milan  |4 dis 
245 1 0 |a Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno) 
246 |a Methods of Low Alcohol Beverages Production (Beer, Wine) 
260 |c 2015 
300 |a 41 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a víno 
653 |a pivo 
653 |a víno 
653 |a se sníženým obsahem alkoholu 
653 |a nealkoholické pivo 
653 |a dealkoholizace 
653 |a beer 
653 |a wine 
653 |a low alcohol beer 
653 |a wine 
653 |a alcohol-free beer 
653 |a dealcoholization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kubáň, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31953  |y Plný text v Digitální knihovně UTB