Stanovení biogenních aminů ve vínech odebraných v oblasti Morava

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Koláčková, Tereza (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2016
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description71 s. (14 893)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp38430
041 |a cze 
100 1 |a Koláčková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení biogenních aminů ve vínech odebraných v oblasti Morava 
246 |a Determination of the Content of Biogenic Amines in Wines Collected in Moravia Region 
260 |c 2016 
300 |a 71 s. (14 893) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a alkoholové kvašení 
653 |a jablečno-mléčné kvašení 
653 |a víno 
653 |a oblast Morava 
653 |a Biogenic amines 
653 |a alcoholic fermentation 
653 |a malolactic fermentation 
653 |a wine 
653 |a Moravia region 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39271  |y Plný text v Digitální knihovně UTB