|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38430 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Koláčková, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení biogenních aminů ve vínech odebraných v oblasti Morava
|
246 |
|
|
|a Determination of the Content of Biogenic Amines in Wines Collected in Moravia Region
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 71 s. (14 893)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a alkoholové kvašení
|
653 |
|
|
|a jablečno-mléčné kvašení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a oblast Morava
|
653 |
|
|
|a Biogenic amines
|
653 |
|
|
|a alcoholic fermentation
|
653 |
|
|
|a malolactic fermentation
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a Moravia region
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39271
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|