|
|
|
|
LEADER |
01318ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp38386 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janáčová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika bylin s fytoterapeutickými a antioxidačními účinky
|
246 |
|
|
|a Characterization of Herbs with Phytotherapeutical and Antioxidant Effects
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 57 s. (72 343 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a byliny
|
653 |
|
|
|a účinné složky
|
653 |
|
|
|a fototerapeutické účinky
|
653 |
|
|
|a antioxidační účinky
|
653 |
|
|
|a herbs
|
653 |
|
|
|a relevant components
|
653 |
|
|
|a phytotherapeutic effect
|
653 |
|
|
|a antioxidative effect
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31891
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|