The Translation of Czech Restaurant Menus into English

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubá, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Nemčoková, Katarína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 55 s. (80 178)

Cover

LEADER 01419ntm a22003857u 4500
001 zp38027
041 |a eng 
100 1 |a Hrubá, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a The Translation of Czech Restaurant Menus into English 
246 |a The Translation of Czech Restaurant Menus into English 
260 |c 2015 
300 |a 55 s. (80 178) 
500 |a Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi 
500 |a Studijní obor: English for Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Bez omezení 
653 |a překlad 
653 |a český jazyk 
653 |a anglický jazyk 
653 |a kulturně-specifické prvky 
653 |a jídelní lístek 
653 |a české speciality 
653 |a translation 
653 |a Czech language 
653 |a English language 
653 |a culture-specific items 
653 |a restaurant menu 
653 |a Czech gourmet specialities 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Nemčoková, Katarína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31641  |y Plný text v Digitální knihovně UTB