|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp37989 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Horáková, Marcela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
|
| 246 |
|
|
|a Quality Monitoring of Apple Aroma Depending on the Quality of Processed Material
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 83 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a jablka
|
| 653 |
|
|
|a lisování jablek
|
| 653 |
|
|
|a aromatické látky
|
| 653 |
|
|
|a odpařování
|
| 653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
| 653 |
|
|
|a hmotnostní spektrometrie
|
| 653 |
|
|
|a apple
|
| 653 |
|
|
|a pressing apples
|
| 653 |
|
|
|a aroma compound
|
| 653 |
|
|
|a evaporation
|
| 653 |
|
|
|a gas chromatography
|
| 653 |
|
|
|a mass spectrometry
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31628
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|