Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01390ntm a22003857u 4500
001 zp37989
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny 
246 |a Quality Monitoring of Apple Aroma Depending on the Quality of Processed Material 
260 |c 2015 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jablka 
653 |a lisování jablek 
653 |a aromatické látky 
653 |a odpařování 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a hmotnostní spektrometrie 
653 |a apple 
653 |a pressing apples 
653 |a aroma compound 
653 |a evaporation 
653 |a gas chromatography 
653 |a mass spectrometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31628  |y Plný text v Digitální knihovně UTB