|
|
|
|
LEADER |
01334ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp37978 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jarošová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
|
246 |
|
|
|a Monitoring of Lactose Decline during the Production and Ripening of Dutch Type Cheese Using HPLC-RI
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a laktóza
|
653 |
|
|
|a přírodní sýr holandského typu
|
653 |
|
|
|a sýrařská kultura
|
653 |
|
|
|a tučnost
|
653 |
|
|
|a HPLC- RI
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a natural Dutch type cheese
|
653 |
|
|
|a cheese culture
|
653 |
|
|
|a fat content
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38633
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|