Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarošová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01334ntm a22003617u 4500
001 zp37978
041 |a cze 
100 1 |a Jarošová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI 
246 |a Monitoring of Lactose Decline during the Production and Ripening of Dutch Type Cheese Using HPLC-RI 
260 |c 2016 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a laktóza 
653 |a přírodní sýr holandského typu 
653 |a sýrařská kultura 
653 |a tučnost 
653 |a HPLC- RI 
653 |a lactose 
653 |a natural Dutch type cheese 
653 |a cheese culture 
653 |a fat content 
653 |a HPLC-RI 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38633  |y Plný text v Digitální knihovně UTB