Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Adamčíková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01212ntm a22003137u 4500
001 zp37977
041 |a cze 
100 1 |a Adamčíková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Využití látek přírodního původu při konzervaci potravin 
246 |a The Use of Natural Substances in Food Preservation 
260 |c 2016 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Konzervace 
653 |a konzervační metody 
653 |a látky přírodního původu 
653 |a Preservation 
653 |a conservation methods 
653 |a substances of natural origin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38936  |y Plný text v Digitální knihovně UTB