Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macinková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01357ntm a22004097u 4500
001 zp37957
041 |a cze 
100 1 |a Macinková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva 
246 |a The Technology and Production of Special Types of Flavored Beers 
260 |c 2017 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a slad 
653 |a chmel 
653 |a ochucené pivo 
653 |a pivní speciál 
653 |a pivovarnictví 
653 |a technologie 
653 |a beer 
653 |a malt 
653 |a hops 
653 |a flavored beer 
653 |a beer special 
653 |a brewing 
653 |a technology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40490  |y Plný text v Digitální knihovně UTB