|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp37947 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kazíková, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sledování vybraných bioaktivních látek v netradičních surovinách rostlinného půvosu
|
| 246 |
|
|
|a Evaluation of Selected Bioactive Compounds in Non-Traditional Plant Raw Materials
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 88 s. (17 379)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a réva vinná
|
| 653 |
|
|
|a zbytková biomasa
|
| 653 |
|
|
|a vláknina
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
| 653 |
|
|
|a potravinářské využití
|
| 653 |
|
|
|a grape
|
| 653 |
|
|
|a residual biomass
|
| 653 |
|
|
|a fiber
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
| 653 |
|
|
|a food utilization
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31620
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|