Změny profilu mastných kyselin semen šalvěje hispánské (Salvia hispanica L.) vlivem teplotního režimu při technologickém zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vašková, Růžena (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01433ntm a22003737u 4500
001 zp37881
041 |a cze 
100 1 |a Vašková, Růžena  |4 dis 
245 1 0 |a Změny profilu mastných kyselin semen šalvěje hispánské (Salvia hispanica L.) vlivem teplotního režimu při technologickém zpracování 
246 |a Changes in Fatty Acid Profile of Salvia Hispanica L. Seeds During Heat Treatment 
260 |c 2015 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a šalvěj hispánská 
653 |a Salvia hispanica L. 
653 |a lipidy 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a kvantitativní analýza 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a Salvia hispanica L. 
653 |a lipids 
653 |a fatty acids 
653 |a quantitative analyse 
653 |a gas chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31595  |y Plný text v Digitální knihovně UTB