|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp37881 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Vašková, Růžena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Změny profilu mastných kyselin semen šalvěje hispánské (Salvia hispanica L.) vlivem teplotního režimu při technologickém zpracování
|
| 246 |
|
|
|a Changes in Fatty Acid Profile of Salvia Hispanica L. Seeds During Heat Treatment
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 95 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a šalvěj hispánská
|
| 653 |
|
|
|a Salvia hispanica L.
|
| 653 |
|
|
|a lipidy
|
| 653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
| 653 |
|
|
|a kvantitativní analýza
|
| 653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
| 653 |
|
|
|a Salvia hispanica L.
|
| 653 |
|
|
|a lipids
|
| 653 |
|
|
|a fatty acids
|
| 653 |
|
|
|a quantitative analyse
|
| 653 |
|
|
|a gas chromatography
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31595
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|