Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mičo, Radoslav (Dissertant)
Other Authors: Fic, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01516ntm a22004817u 4500
001 zp37864
041 |a cze 
100 1 |a Mičo, Radoslav  |4 dis 
245 1 0 |a Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti 
246 |a Model Production Technology of White Wine and Varietal Differences 
260 |c 2015 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vinná réva 
653 |a odrůda 
653 |a bobule 
653 |a víno 
653 |a kvašení 
653 |a kvasinky 
653 |a alkohol 
653 |a chemické složení 
653 |a kyseliny 
653 |a aroma 
653 |a grapevine 
653 |a variety 
653 |a berries 
653 |a wine 
653 |a fermentation 
653 |a yeast 
653 |a alcohol 
653 |a acid 
653 |a chemical composition 
653 |a aroma 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31594  |y Plný text v Digitální knihovně UTB