|
|
|
|
LEADER |
01516ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp37864 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mičo, Radoslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
|
246 |
|
|
|a Model Production Technology of White Wine and Varietal Differences
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vinná réva
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a bobule
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a kvašení
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a alkohol
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a kyseliny
|
653 |
|
|
|a aroma
|
653 |
|
|
|a grapevine
|
653 |
|
|
|a variety
|
653 |
|
|
|a berries
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a alcohol
|
653 |
|
|
|a acid
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a aroma
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fic, Vlastimil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31594
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|