Možnosti využití bakteriocinů k inhibici gramnegativních bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Starostková, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 77 s. (85 788 znaků)

Cover

LEADER 01260ntm a22003377u 4500
001 zp37806
041 |a cze 
100 1 |a Starostková, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití bakteriocinů k inhibici gramnegativních bakterií 
246 |a "Possibilities of Bacteriocin Usage to Inhibition of Undesirable Gramnegative Bacteria" 
260 |c 2015 
300 |a 77 s. (85 788 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kolicin 
653 |a Escherichia coli 
653 |a inhibice 
653 |a gramnegativní bakterie 
653 |a colicin 
653 |a Escherichia coli 
653 |a inhibition 
653 |a gramnegative bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31568  |y Plný text v Digitální knihovně UTB