|
|
|
|
LEADER |
01260ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp37806 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Starostková, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití bakteriocinů k inhibici gramnegativních bakterií
|
246 |
|
|
|a "Possibilities of Bacteriocin Usage to Inhibition of Undesirable Gramnegative Bacteria"
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 77 s. (85 788 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kolicin
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a inhibice
|
653 |
|
|
|a gramnegativní bakterie
|
653 |
|
|
|a colicin
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a inhibition
|
653 |
|
|
|a gramnegative bacteria
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31568
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|