|
|
|
|
LEADER |
01558ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp37795 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šťastná, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování
|
246 |
|
|
|a Consumer Basket at System of School Foodservice
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 70 s. (102 923 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a dospívající
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a doporučená pestrost stravy
|
653 |
|
|
|a energetické a nutriční požadavky
|
653 |
|
|
|a doplňkové stravování
|
653 |
|
|
|a dietní stravování
|
653 |
|
|
|a school food service
|
653 |
|
|
|a adolescents
|
653 |
|
|
|a school consumption basket
|
653 |
|
|
|a recommended food variety
|
653 |
|
|
|a energetic and nutritional requirements
|
653 |
|
|
|a complementary food
|
653 |
|
|
|a dietary special diets
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31558
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|