Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Suchánková, Jiřina (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 90 s. (124 314 znaků)

Cover

LEADER 01374ntm a22003857u 4500
001 zp37619
041 |a cze 
100 1 |a Suchánková, Jiřina  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu 
246 |a Microbial Quality of Selected Species of Edible Insects 
260 |c 2016 
300 |a 90 s. (124 314 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Jedlý hmyz 
653 |a entomofagie 
653 |a mikrobiologie 
653 |a nutriční složení 
653 |a patogenita a nebezpečnost mikroorganizmů 
653 |a izolace 
653 |a Edible insects 
653 |a Entomophagy 
653 |a microbiology 
653 |a nutritional composition 
653 |a pathogenicity and microbial hazards 
653 |a isolation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38671  |y Plný text v Digitální knihovně UTB