|
|
|
|
LEADER |
01307ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp37618 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kutňák, Michal
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální účinky extraktů z jedlých květů a netradičních druhů ovoce
|
246 |
|
|
|a The Antimicrobial Activity of Extracts from Edible Flowers and Nontraditional Kinds of Fruit
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 79 s. (119 009 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jedlé květy
|
653 |
|
|
|a rostlinný extrakt
|
653 |
|
|
|a extrakční metody
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální účinky
|
653 |
|
|
|a edible flowers
|
653 |
|
|
|a plant extract
|
653 |
|
|
|a extraction method
|
653 |
|
|
|a antimicrobial activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38670
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|