Antimikrobiální účinky extraktů z jedlých květů a netradičních druhů ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kutňák, Michal (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 79 s. (119 009 znaků)

Cover

LEADER 01307ntm a22003377u 4500
001 zp37618
041 |a cze 
100 1 |a Kutňák, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinky extraktů z jedlých květů a netradičních druhů ovoce 
246 |a The Antimicrobial Activity of Extracts from Edible Flowers and Nontraditional Kinds of Fruit 
260 |c 2016 
300 |a 79 s. (119 009 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jedlé květy 
653 |a rostlinný extrakt 
653 |a extrakční metody 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a edible flowers 
653 |a plant extract 
653 |a extraction method 
653 |a antimicrobial activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38670  |y Plný text v Digitální knihovně UTB