Význam a využití rostlin rodu Lycium

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vybíralová, Hana (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 41 s. (49 711 znaků)

Cover

LEADER 01212ntm a22003377u 4500
001 zp37558
041 |a cze 
100 1 |a Vybíralová, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Význam a využití rostlin rodu Lycium 
246 |a Importance and Use of Plants of the Genus Lycium 
260 |c 2016 
300 |a 41 s. (49 711 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lycium 
653 |a kustovnice čínská 
653 |a plody 
653 |a bioaktivní látky 
653 |a Lycium 
653 |a Lycium chinense 
653 |a fruits 
653 |a bioactive substances 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38658  |y Plný text v Digitální knihovně UTB