|
|
|
|
LEADER |
01212ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp37558 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vybíralová, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam a využití rostlin rodu Lycium
|
246 |
|
|
|a Importance and Use of Plants of the Genus Lycium
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 41 s. (49 711 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lycium
|
653 |
|
|
|a kustovnice čínská
|
653 |
|
|
|a plody
|
653 |
|
|
|a bioaktivní látky
|
653 |
|
|
|a Lycium
|
653 |
|
|
|a Lycium chinense
|
653 |
|
|
|a fruits
|
653 |
|
|
|a bioactive substances
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38658
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|