Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blahůšková, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 98 s. (23 537 znaků)

Cover

LEADER 01503ntm a22004097u 4500
001 zp37542
041 |a cze 
100 1 |a Blahůšková, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny 
246 |a Determination of the Fiber and Pectin in Commercial Samples of Pulp 
260 |c 2015 
300 |a 98 s. (23 537 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vláknina 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a acido-detergentní vláknina 
653 |a acido-detergentní lignin 
653 |a pektin 
653 |a komerční vzorek vlákniny 
653 |a Pearsonův koeficient 
653 |a fibre 
653 |a neutral-detergent fibre 
653 |a acid-detergent fibre 
653 |a acid-detergent lignin 
653 |a pectin 
653 |a commercial sample of fibre 
653 |a Pearson´s coefficient 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32398  |y Plný text v Digitální knihovně UTB