|
|
|
|
LEADER |
01632ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp3746 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaculíková, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt zvýšení tržního podílu firmy Rochus s.r.o. na českém trhu využitím nástrojů marketingového mixu.
|
246 |
|
|
|a The project of an increment of a market share of firm Rochus Ltd. at domestic market by using tools of marketing mix
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 72 s., 4 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 09.05.2008
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a marketingový mix
|
653 |
|
|
|a konkurence
|
653 |
|
|
|a marketingový výzkum
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a Porterův model pěti sil
|
653 |
|
|
|a polotovar
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a marketing mix
|
653 |
|
|
|a competition
|
653 |
|
|
|a marketing research
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
653 |
|
|
|a Porter's model of five forces
|
653 |
|
|
|a ready to cook foods
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kozák, Vratislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1435
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|