|
|
|
|
LEADER |
01773ntm a22004937u 4500 |
001 |
zp3728 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šulová, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt implementace systému řízení na bázi norme ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení
|
246 |
|
|
|a The project of implementation ISO-based management system into accommodation and food services
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 86 s., 6 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Průmyslové inženýrství
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Industrial Engineering
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 09.05.2011
|
653 |
|
|
|a norma
|
653 |
|
|
|a ISO 9001
|
653 |
|
|
|a ISO 22 000
|
653 |
|
|
|a ISO 18 513
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a procesní přístup
|
653 |
|
|
|a proces
|
653 |
|
|
|a služba
|
653 |
|
|
|a systém managementu jakosti
|
653 |
|
|
|a QMS
|
653 |
|
|
|a spokojenost zákazníků
|
653 |
|
|
|a standard
|
653 |
|
|
|a ISO 9001
|
653 |
|
|
|a ISO 22 000
|
653 |
|
|
|a ISO 18 513
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a process approach
|
653 |
|
|
|a process
|
653 |
|
|
|a service
|
653 |
|
|
|a quality management system
|
653 |
|
|
|a customer satisfaction
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Briš, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/236
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|