Projekt bezlepkové pekárny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Masaříková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Pospíšil, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01245ntm a22003377u 4500
001 zp37057
041 |a cze 
100 1 |a Masaříková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt bezlepkové pekárny 
246 |a The Project of Gluten-free Bakery 
260 |c 2014 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a celiakie 
653 |a bezlepková pekárna 
653 |a bezlepkové výrobky 
653 |a bezlepková dieta 
653 |a Coeliac 
653 |a gluten-free bakery 
653 |a gluten-free products 
653 |a gluten-free diet 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pospíšil, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30567  |y Plný text v Digitální knihovně UTB