Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koranda, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01344ntm a22003617u 4500
001 zp36870
041 |a cze 
100 1 |a Koranda, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici 
246 |a Observance of Eating Standards and Regulation in the Prison 
260 |c 2014 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Finanční limit 
653 |a stravní předpis 
653 |a dodržování limitů 
653 |a jídelní lístek 
653 |a vyhodnocení jídelního lístku 
653 |a Financial limit 
653 |a food regulation 
653 |a limit observance 
653 |a menu card 
653 |a menu card evaluation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30449  |y Plný text v Digitální knihovně UTB