Proteinové obaly a filmy v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Palová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Krejčí, Ondřej (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 42 s. (53862 znaky bez mezer)

Cover

LEADER 01253ntm a22003377u 4500
001 zp36796
041 |a cze 
100 1 |a Palová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Proteinové obaly a filmy v potravinářství 
246 |a Proteinous Films and Coatings and Their Application in Food-processing Industry 
260 |c 2016 
300 |a 42 s. (53862 znaky bez mezer) 
500 |a Studijní obor: Polymerní materiály a technologie 
500 |a Studijní obor: Polymeric Materials and Technology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obalové materiály 
653 |a proteiny 
653 |a kolagen 
653 |a potravinářství 
653 |a packaging materials 
653 |a proteins 
653 |a collagen 
653 |a food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Krejčí, Ondřej  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39360  |y Plný text v Digitální knihovně UTB