|
|
|
|
LEADER |
01404ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp36103 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pašková, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání plnění Spotřebního koše v jídelnách předškolního stravování v Uherském Hradišti
|
246 |
|
|
|a Comparison of Market Basket Filling in Pre-School Catering in Uherské Hradiště
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 86 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa dětí
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a doporučená pestrost stravy
|
653 |
|
|
|a children's nutrition
|
653 |
|
|
|a consumer basket
|
653 |
|
|
|a market basket
|
653 |
|
|
|a school catering
|
653 |
|
|
|a recommended variety of food
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29857
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|