|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp36103 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Pašková, Věra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Porovnání plnění Spotřebního koše v jídelnách předškolního stravování v Uherském Hradišti
|
| 246 |
|
|
|a Comparison of Market Basket Filling in Pre-School Catering in Uherské Hradiště
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 86 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a výživa dětí
|
| 653 |
|
|
|a spotřební koš
|
| 653 |
|
|
|a školní stravování
|
| 653 |
|
|
|a doporučená pestrost stravy
|
| 653 |
|
|
|a children's nutrition
|
| 653 |
|
|
|a consumer basket
|
| 653 |
|
|
|a market basket
|
| 653 |
|
|
|a school catering
|
| 653 |
|
|
|a recommended variety of food
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29857
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|